Menu

EM5500 generator med elstart

Dato:
01-03-2013

EM5500CXS
 

Den nye EM5500 er i familie med EG serien. Det betyder at den er konstrueret med en kraftig ramme og er udstyret med digital voltregulering. Til forskel EM5500 er det første produkt med Hondas nye intelligente professionelle GX-motorer med elektronisk styring. Dette giver mulighed for at sænke omdrejningerne ved inaktivitet og derved spare brændstof og støje mindre. Generatoren leveres standard med elstart, kraftige hjul og håndtag, som gør generatoren let at transportere. den store tank på 23,5 liter giver lang driftstid på over 8 timer ved fuld belastning. En rigtig Honda.


Hondas filosofi om at tilbyde produkter som i det lange løb gør kunderne tilfredse understøttes af EM5500, som teknisk adskiller sig fra et broget marked af rammegeneratorer. Fordelene ved den nye EM5500, som er ekstra robust bygget, er at den digitale voltregulering, så den uanset belastningsgraden leverer 230 V.

Generatorer med den langt billigere kondensator til at udligne udsving i spændingen, har ofte svært ved at levere 230 V ved fuld belastning, hvilket er en dræber for dit dyre elværktøj. Så synes du ikke dit værktør holder særlig længe og bruger du en billig generator så kan det være kvaliteten på strømmen og ikke værktøjets kvalitet den er gal med.

EM5500CXS
card-logo 2