Menu

Sådan vælger du din plæneklipper

Dato:
01-01-2016

Hos Honda får du en plæneklipper, der matcher ethvert behov: Om din græsplæne er stor, lille, flad, kuperet, firkantet eller afrundet. Vi tilbyder en plæneklipper med klippebredder fra 37 til 61 cm.

En motoriseret plæneklipper fås fra de mindre modeller, der manuelt skal skubbes frem, til de større, der er selvkørende, og til plænetraktoren, hvor føreren sidder på klipperen. En let plæneklipper anbefales til en have i flere niveauer med trin imellem.

KAT_TI_

En god plæneklipper med opsamler kan også bruges til opsamling af blade om efteråret eller afklippede blade og kviste fra hække og buske.


Plæneklipper til alle formål

En Honda plæneklipper fås i fire serier; IZY, HRX, UM og alle formål. En UM plæneklipper er en specialklipper til det høje græs i grøftekanter og på engarealer. En UM plæneklipper er karakteriseret ved sin styrke, robusthed og driftsikkerhed. Med en IZY plæneklipper får du en robust og økonomisk attraktiv plæneklipper af høj kvalitet. En IZY plæneklipper er brugervenlig og støjsvag. Med til en IZY plæneklipper følger en opsamler, der kan monteres med bioklip efter behov. En IZY plæneklipper fås fra 46 cm klippebredde op til 53 cm. HRS, HRH, HRD eller HRE er kvalitetsmodeller med forskellige egenskaber som eldrift, sideudkast eller klippehus i aluminium.


Den bedste plæneklipper

En HRX plæneklipper forener helstøbt design med et væld af unikke funktioner. Du kan vælge mellem 3 klippebredder og 3 forskellige transmissioner. I forbrugerbladet Tænks store plæneklipper test blev HRX537 VKEA kåret som den bedste benzindrevne plæneklipper. HRX vandt på lavt forbrug, lav støj og gennemført funktion. 


Plæneklipper eller plænetraktor

Udover en klassisk plæneklipper kan du vælge en Honda plænetraktor. En plænetraktor egner sig til de helt store arealer. Hondas plænetraktorer er alle udstyret med kraftige 2-cylindrede motorer med hydrostatisk fremdrift. De opsamler eller bagudkaster, ligesom der er og mulighed for bioklip. Hondas plænetraktorer fås med klippebredde fra 91 til 121 cm.


Holdbar plæneklipper

Honda er verdens største producent af motorer. Allerede i 1953 skabte Honda H-type motoren, som hurtigt blev kernen i Hondas produkter - de små ”general purpose” benzinmotorer anvendes i dag i utallige mindre maskiner. Udover den testvindende plæneklipper anvendes motorerne i havefræsere, generatorer, vandpumper mv.

Honda blev i midten af 1980erne kendt for sin aluminium plæneklipper, og i 1990erne blev der lanceret en plæneklipper af polycarbonat. Hondas innovationer kendetegnes først og fremmest ved holdbarhed. 

I dag er Honda elsket af feinschmeckere og professionelle verden over for sine enestående og miljøvenlige 4-takt motorer, der gør at en Honda plæneklippere altid starter og aldrig går i stå - selv ikke i højt græs. 


Honda plæneklipper

Driftsikker og kraftig motor
Med en Honda plæneklipper får du innovation og holdbarhed, uanset hvilken model du vælger. Hjertet i en Honda plæneklipper er den enestående og miljøvenlige 4-takt motor, der er driftsikker og kraftig nok til højt græs.


En Honda plæneklipper til glæde for naboerne

En Honda plæneklipper fås i flere forskellige serier. HRX-serien består af 9 modeller fremstillet af polycarbonat, der er tre gange stærkere end stål, og som ikke ruster. Materialet er også med til at gøre en Honda plæneklipper støjsvag. Mange haveejere er generet af støj fra haveredskaber og lignende i villakvarterer - den kraftige motor i en Honda plæneklipper er optimeret til glæde for miljøet, også arbejdsmiljøet og støjmiljøet.


En Honda plæneklipper til den nemme have

Honda er de professionelles foretrukne plæneklipper mærke pga. driftsikkerheden, det lave lydniveau og benzinøkonomien. Derudover gør ergonomiske håndtag en Honda plæneklipper let at betjene.


En Honda plæneklipper er også velegnet til “den nemme have”, hvor man godt kan springe en klipning over. En Honda plæneklipper går ikke i stå i
højt græs, og de unikke dobbeltknive gør, at græsset klippes i mindre stykker. Det faktum at opsamlerposen rummer mere græs er også tidsbesparende.


Til små og store plæner

En Honda plæneklipper i HRX-serien fås med enten 47 cm eller 53 cm klippebredde. Desuden kan du vælge mellem variabel fremdrift med Smart-drive eller hydrostatisk gear. Smart Drive-håndgrebet fungerer som en speeder og er velegnet til plæner, hvor man ofte har behov for at ændre hastigheden. Hydrostaten kører med den hastighed, man indstiller den til, og er således mere velegnet til større plæner, hvor hastigheden er jævn. Forbrugerbladet Tænk har kåret en Honda plæneklipper i HRX-serien som verdens bedste.


Findel græsset med en Honda plæneklipper

Med en Honda plæneklipper har man mulighed for at vælge, hvor stor en del af det afklippede græs og opsugede løv man vil opsamle eller kaste ud, og hvor stor en del man vil bioklippe. Med de dobbelte knive og bioklip slipper man for græsklumper på den nyklippede plæne. Knivkoblingen på en HRX-klipper gør endvidere, at man kan fjerne forhindringer i græsset uden at slukke denne Honda plæneklipper (det er kun kniven der stopper, når man forlader maskinen).


En Honda plæneklipper har et kraftigt sug og en særlig opsamler, som rummer mere end andre opsamlere. Men en Honda plæneklipper kan også findele græsset, i stedet for blot at samle det op. Med til en IZY-model følger en opsamler, der kan monteres med bioklip efter behov. IZY leveres ligesom modellerne i HRX-serien med dobbelt knivsæt, så græsset ikke kun klippes, men også findeles, når det suser rundt i klippehuset. Det findelte græs optages bedre i plænen.


Honda har forhandlere i hele landet - find nærmeste forhandler af din næste plæneklipper.

Link:
HRG536C_SDE_4.jpg
card-logo 2