Menu
Honda
Top_PE_3

Easy Lift

Dato:
01-01-2016

easy_lift_billede
Arbejder du ofte med en hækkeklipper eller en motoriseret topbeskærer, kender du garanteret til fornemmelsen af "lange arme". Desuden er du træt i ryg og skuldre. Løsningen på dette er EASY-LIFT!

Gennem en genial konstruktion, en ordentlig bæresele samt gode og lette materialer, får du en bæresele som aflaster dit løft, når du klipper hæk eller beskærer træer. Aflastningen justeres ved hjælp af et simpelt vægtstangsprincip og er i stand til helt at bære selv tunge hække- og stangklippere.

Selve selen kan justeres så den passer perfekt til din ryg og krop, og den er udstyret med to gastryksdæmpere, der klarer løftet for dig. Ved almindelig hækkeklipning og buskrydning anvendes kun den ene dæmper og ved topbeskæring bruges begge dæmpere.

EASY-LIFT er langt mere effektiv end den syner. Gå ind til din Honda forhandler og prøv EASY-LIFT. Så bliver du overbevist.


card-logo 2

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.