Menu
hondapower-logo.gif
Top_PE_4

Seneste nyheder

Så er det tid til at opgradere plæneklipperen. Indtil 30. juni kører vi en attraktiv kampagne på den anerkendte HRX537 plæneklipper. Spar 20% på den normale udsalgspris og få en fantastisk plæneklipper som holder i mange år. Vælg mellem de 4 modeller.
Køb en Miimo 310 eller 520 og få en græstrimmer med batteri og en lader med i købet. Du sparer 3.885 kr. i forhold til køb i enkeltdele.  
Køber du en Honda Miimo installerer vi den i din have for dig.
Honda introducerer en ny serie af akku-maskiner, som alle kører på det samme system af li-ion batterier.
Vi præsenterer den nye storebror til den anerkendte IZY466. Større, kraftigere og med nye funktioner. 
Endelig kan du få en 4-takt buskrydder med udskiftelige redskaber i høj kvalitet. 
Den robuste IZY465 får nu den kraftigere GCV160 motor og kommer til at hedde IZY466. Den fås som skubbemodel og som selvkørende. Den selvkørende leveres som standard med bioklip/udkasterskærm og opsamler. Det betyder at modellen er fabriksmonteret med dobbelte knive og bioprop. 
Vari er en skivehøster, som tager langt græs, ukrudt, tidsler og nælder - ja, selv små selvsåede træer uden problemer. Har du en vil fritidsgrund, producerer du juletræer eller er du jæger og har behov for stier i jagtreviret, bør du kigge nærmere på VARI.
Honda fortsætter med at hæve overliggeren for hvad du kan forvente af en professionel generator. True Power.
EG er en ny generation af den robuste rammegenerator. Honda kvalitet og digital volt regulering sikrer dig præcis strøm som beskytter dit elværktøj mod tidlig nedslidning.


Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

card-logo