Menu
Honda
Top_PE_Græs2

Versatool - buskrydder med mere

Dato:
19-03-2014

Honda Versatool er nyheden for dig som elsker den rolige dybe klang fra en 4-taktmotor og den rene duft af nyskåret græs i modsætning til totakterens skingre lyd og lugten af afbrændt olie.

Honda har virkelig gjort et mesterværk, ikke blot ved udviklingen af de små 4-takt mikromotorer på henholdsvis 25 og 35 cm3 med overliggende knastaksel og separat oliesump, men ved udviklingen af Versatool-serien som imponerer med et stort sortiment af lækre redskaber og ikke mindst den sikre og robuste sammenkobling.

 

Til Honda Versatool kan man få trimmerhoved, hækkeklipper, topbeskærer (motorsav), kultivator, kantskærer, løvblæser samt forlængere i forskellige længder.

 

 

Honda Versatool er premium produkter med lang holdbarhed, og en lækker følelse af kvalitet og omtanke i udviklingen. Ikke blot omtanke for at udvikle det bedste produkt rent teknisk men også omtanke for en lang holdbarhed og omtanke for miljøet. Det er Honda.

card-logo 2

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.