Menu

Om os

Vi ser verden, ikke som den er, men som den kunne være

Ordene er Soichiro Hondas, og de understreger at Honda griber drømmen i luften og gør den til virkelighed.

Allerede i 1953 skabte Honda H-type motoren, som hurtigt blev kernen i Hondas Power Products og som startede hele serien af mindre ”general purpose” benzinmotorer, der i dag anvendes i et utal af mindre maskiner, eksempelvis plæneklippere, havefræsere, generatorer og vandpumper. Nytænkningen, drømmene og visionerne hos Honda i har således sikret Honda positionen som verdens største producent af motorer.

De samme drømme og visioner har samtidig sikret Honda et forspring i udviklingen af påhængsmotorer, da Honda allerede i midten af 1960’erne præsenterede verdens første 4-takts påhængsmotor. Tanken var at 2-takternes udstødning af afbrændt olie under vandet umuligt kan være godt for miljøet. Og netop miljøspørgsmålet, lysten til at tænke nyt og jagten på virkeliggørelse af det storslåede, har altid været grundlaget for Hondas drømmefabrik. Honda – The Power of Dreams

Historie

Hondas tilblivelse er i tråd med grundlæggerens Soichiro Hondas liv, og ikke mindst hans iver for at skabe og realisere sine drømme. Fra krigsleverandør til verdens største producent af motorer, vidner om en næsten episk firmafortælling.

Miljø

Miljøet er mere end nogensinde aktuelt, men Hondas skånsomme miljøpolitik er dog ikke opstået sammen med den politiske interesse spind, men er derimod Soichiro Hondas visioner om en bedre verden for alle, grundlagt allerede i de første spadestik.

Teknologi

En kørende ethjulet stol, en robot der spiller fodbold og en bil der kan køre uden at udlede andet end vanddamp. I kapløbet om at udvikle nye og givtige teknologier, har Honda uden tvivl førertrøjen på, og de forskellige prototyper på realiserede drømme danner ikke blot grundlag for videreudvikling, men fortæller også historien om innovation og forbedring.

card-logo 2