Menu

Stabil strøm overalt

Dato:
01-01-2017

Top_PE_EU20_2


Hondas generatoranlæg er udviklet til at sikre problemfri strømforsyning i timevis under de mest krævende forhold. Honda har generatoranlæg til håndværk og industri samt hobby og fritidsbrug. 


Fælles for dem alle er de helt enestående, miljøvenlige Honda 4-takt benzinmotorer med lang levetid og 3 års garanti - også til professionelle.

Inverter
Hondas EU-serie er markedets mest driftsikre mobile strømforsyning og lever op til strenge krav til spænding og ydelse. Kort fortalt er EU-generatoren bygget op omkring en højfrekvent 3-faset generator. På mere simple generatoranlæg styres frekvensen af motorens omdrejninger, men her er frekvensen uafhængig, da strømmen ledes gennem en inverter, som gør den til jævnstrøm, der igen ved hjælp af en mikroprocessor gøres til en digitalt kontrolleret vekselstrøm. Honda var pionerer på denne teknologi. Men en invertergenerator er ikke bare en invertergenerator. Afhængig af hvor mange penge der bruges af producenten på generatorens komponenter og elektroniske filtre der skaber sinuskurven, er der stor forskel på, hvor jævn den er og samtidig har mange billige modeller heller ikke  omdrejningsautomatik, hvor omdrejningerne automatisk tilpasses ydelsen. Disse har i stedet tomgangsautomatik hvor generatoren får fuld gas når der trækkes strøm og går i høj tomgang, når der ikke trækkes strøm. Hondas invertergenerator er naturligvis den ægte vare i den bedste kvalitet. Samtidig er generatorerne så støjsvage, at man glemmer, at de er i gang. Den elektroniske tænding sikrer en let start hver gang – ét træk i startsnoren og generatoren er i gang.


Find dit energibehov – eller lad Honda forhandleren hjælpe dig 

Før du vælger generator, er det meget vigtigt at tage højde for, hvilken strøm, der er brug for, herunder kapacitet, spændings- og frekvensstabilitet.

Du skal også tage højde for, hvor længe og i hvilke omgivelser generatoren skal køre. Din Honda forhandler rådgiver gerne, så du finder den rigtige Hondagenerator til netop dit brug. 


Honda_EU70is_studio_8412777
card-logo 2